Facebook Messenger dobija automatsko prevođenje poruka

Autor: pcpress.rs

Razonoda

25.06.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisna opcija, a koja već neko vreme omogućava automatsko prevođenje komentara na platformi Facebook, stiže i na Messenger.

Foto: Tanjug/AP
Messenger dobija novu opciju

Naime, u početku će opcija moći da prevodi samo sa engleskog na španski, i obrnuto, te će biti dostupna samo u Sjedinjenim Američkim Državama. Opcija M Translations najavljena je na F8 konferenciji, a kao deo M Suggestions - AI paketa za Messenger zahvaljujući kojem korisnici mogu brzo da odgovaraju na poruke, prave planove ili rezervišu vožnje.

M Translations funkcioniše na sličan način kao i opcija za prevođenje koja već postoji na platformi, te će govornik sa engleskog područja, u slučaju da dobije poruku na španskom jeziku, paralelno dobiti i prevod na engleski jezik, a opcija će funkcionisati i u obrnutom smeru.

Iako će u početku biti dostupna samo u Americi i Meksiku, opcija bi kasnije trebalo da se proširi i na druga područja, te obuhvati i druge jezike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading