SERIOUS SAM 4 će prikazivati na desetine hiljada neprijatelja odjednom!

Autor: play.co.rs

Razonoda

20.06.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta dugo smo čekali na objavu novih avantura Ozbiljnog Sema, ali je ovog proleća stigla i ta objava da dolazi Serious Sam 4: Planet Badass.

RepublikaFoto: twitter.com/VG247

Sem trejlera predstavljanja nismo dobili nove informacije osim podatka da se sprema najambiciozniji naslov u serijalu, i sada vidimo da se komšije nisu šalile.

Daniel Lucic, član studija Croteam, je u razgovoru za VG247 otkrio da će Serious Sam 4 u jednom momentu imati čak 100,000 neprijatelja na prikazanih na ekranu koji samo čekaju da se igrač sukobi sa njima i “svi su pravi i nisu tu samo radi prezentacije”. To je cilj developera a sistem zaduže za to je u pripremi i sa njim su do sada uspeli da na ekran donesu na desetine hiljada neprijatelja odjednom.

Dalje je otkriveno da će mapa u igri biti ogromnih proporcija, površine čak 128×128 kilometara, i svaki njen delić igrači mogu slobodno istražiti. Ova velika mapa će omogućiti i većem broju igrača da je istražuje, ili da se bori protiv nasilnih pošasti, tako da je dostupan co-op mod za do 16 igrača.

Danijel je u razgovoru bio svestan da sve to zvuči preambiciozno kao i da je malo nelogično što postoji ogromna mapa kada će se priča odvijati na znatno manjoj regiji. “Sve ovo će imati smisla na u Serious Sam stilu. Zato što igra baš i nema puno smisla”, izjavio je on.

Serious Sam 4 nam deluje dosta ambiciozno i jedva čekamo da ga zaigramo, ali nažalost datum izlaska još uvek nije poznat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading