(VIDEO) FromSoftware spremio brutalnu igricu iz vremena u kojem su RATOVALI SAMURAJI!

Autor: Republika

Razonoda

14.06.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FromSoftware, poznat po brutalno teškom ali i zaraznom serijalu Dark Souls i fantastičnom Bloodborn-u sprema novu igru sličnog sadržaja. Za razliku od pomenutih naslova nova igra se čitava igra dešava u Japanu i to u vreme istorijski najburnijeg perioda ove zemlje nazvanog Sengoku tokom kojeg su samuraji nemilosrdno ratovali.

RepublikaFoto: youtube.com/sekirothegame
Sekiro™: Shadows Die Twice

Sudeći po prvim prikazanim snimcima, takva će biti i igra. Napravljena je u kontekstu slogana "Your death won't come easily" i predstavlja  mešavinu istorijskog ambijenta u kome vlada stalna tenzija između života i smrti i fantazije u vidu novih čudnovatih bića.

Za razliku od Souls i Bloodborne igara, smrt u Sekiru igrače neće brutalno unazaditi vrativši ga kilometrima daleko i oživljavajući ranije savladane neprijatelje već će se igrač istog trenutka vratiti na mestu gde je okončao. Videćemo kako će ovo funkcionisati u praksi.

Single-player mod stavlja igrače u ulogu rešenog protagoniste čija misija je da spase svog 10-godišnjeg gospodara. Glavni lik u ovoj igri već na početku ostaje bez ruke koju ubrzo menja kukom za veranje, tako da će igrači iskusiti novu mehaniku kretanja po svetu u stilu pa, Betmena recimo.

Izdavač nije otkrio tačam datum izlaska igre ali je izvesno da da će biti dostupna početkom sledeće godine za PC (Steam), PS4 i Xbox One platforme. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading