ASUS najavljuje nove TUF Gaming uređaje

Autor: personalmag.rs

Razonoda

14.06.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

PC gejming renesansa dovodi novu generaciju regruta u svoje redove.

RepublikaFoto: youtube.com/HardwareCanucks
GT501 kućište

Oni se pridružuju zajednici koja je sve raznovrsnija i često nije upoznata sa poteškoćama prilikom sklapanja kompletne mašine. TUF Gaming ima za cilj da proces učini pristupačnijim tako što pojednostavljuje “uradi sam” iskustvo. Napravljen za gejmere koji su u potrazi za stabilnošću i performansama po pristupačnoj ceni, on se fokusira na pružanju izdržljive opreme koja može da preživi surove igre danas i obezbedi pouzdanost u budućnosti.

TUF Gaming podiže estetiku bitke na viši nivo. Iako su započeli sa matičnim pločama, porodica se širi na periferije i druge komponente koje karakteriše isti stil, čineći lakšim nego ikad sastavljanje čitave mašine za gejming. Potpuno novi dodaci uključuju TUF Gaming miša, K5 tastaturu, H5 slušalice, i GT501 kućište koje su razvili naši interni timovi, plus čitav niz komponenata proizvedenih od strane TUF Gaming Alliance partnera. Kompletni sistemi poput TUF Gaming FX10CP desktopa i FX504 laptopa  takođe počinju da daju TUF Gaming vrednosti mašinama koje vas potpuno nesvakidašnje uvode u igru.

ASUS predstavlja čitavu postavu TUF Gaming proizvoda tokom Computex 2018 sajma na Tajpeju, Tajvan na ASUS štandu, #M410 u Nangang hala, od 5-9. juna. Za potpuni pregled našeg novog TUF Gaming proizvoda i TUF Gaming Alliance novosti, molimo vas, posetite ASUS EdgeUp.

Vaša mašina je nepotpuna bez delova iz TUF Gaming Alliance

TUF Gaming Alliance prikuplja armiju komponenata napravljenih od strane partnera koji razmišljaju isto kao oni. Naš prvobitni fokus je bio zadržavanje estetske teme duž graničnog niza delova koji sačinjavaju vaš PC. Odgovarajući memorijski moduli, kuleri, kućišta, i jedan PSU su sada dostupna, sa mnogo novih stvari koje tek dolaze u svakoj kategoriji. Uređaji se već prodaju ili su već u radnjama vodećih u industriji kao što su Antec, Apacer, Ballistix, Cooler Master, Corsair, Deepcool, Enermax, G.Skill, GeIL, In Win, Scythe, Silver Stone, Team Group, i XPG.

Pored mandatne konzistentne kozmetike, TUF Gaming Alliance uspostavlja nove standarde stabilnosti koji prevazilaze naše uobičajene procedure validacije dobavljača. DRAM kompatibilnost je dugo bila problematično područje, jer su neki moduli toliko blizu ivici, da su osetljivi na najmanje frekvencije i fluktuacije napona koje se javljaju u okruženju.

Računamo da će ove normalne varijacije sa strožim DRAM testiranjem koje naglašava module sa pojačanim brzinama kloka i smanjenim naponom, plus što memorija mora da preživi 24 sata Memtest-a u termalnoj komori gde je temperatura pojačana na vrelih 50°C.

Uslovi sredine utiču na dotok napajanja, tako da PSU-ovi moraju da izdrže sopstveni test opterećenja u vrelom ormariću. Oni su kvalifikovani za čak i više temperature i mogu da izdrže važnost od 90% tokom testiranja. Mi trenutno istražujemo druge načine kako ne bismo garantovali samo stabilnost, već i dublje integrisane proizvode u TUF Gaming Alliance.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading