AIRBORNE MULTIPLEJER MOD za Battlefield v ćete započinjati iskakanjem iz aviona

Autor: play.co.rs

Razonoda

03.06.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Battlefield V će biti potpuno novo iskustvo u odnosu na prethodne delove serijala, a glavni vodič toga je upravo multiplejer koji će nam predstaviti pregršt novih modova igranja.

RepublikaFoto: Call of Duty screenshot
Foto: Ilustracija

Jedan od takvih je upravo Airborne u kojem igrači neće započinjati runde na samoj mapi, već će iskakati iz aviona i padobranom će se spuštati na bojište.

U ovom modu će cilj biti uništavanje neprijateljske artiljerije ili odbrana sopstvene od raznih letelica, a sam mod je inspirisan stilu borbi koji postojao tokom Drugog svetskog rata, po uzoru na koji se igra pravi.

Mod zvuči veoma interesantno, a videćemo kako će izgledati na E3 sajmu. Pošto je u pitanju iskakanje sa padobranom, mnogima na pamet pada Battle Royale mod, ali o njemu trenutno nema pomena, mada bi lako mogao biti predstavljen u narednom periodu, pošto su iz DICE-a izjavili kako još uvek razmatraju tu ideju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading