(VIDEO) ZAVIRIMO U SRŽ: Evo kako izgleda Huawei P20 iznutra!

Autor: b92.net

Razonoda

21.05.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina novijih pametnih telefona dolaze kao potpuno kompaktni uređaji, bez mogućnosti da im se, kao što je to kod starijih modela bilo moguće, skine poklopac na poleđini kako bi se zamenila baterija.

RepublikaFoto: twitter.com/HuaweiMobileUK
Huawei P20

Na osnovu toga bi se moglo prepostaviti da su, uslovno rečeno, uređaji za jednokratnu upotebu, i da posle nekoliko godina korišćenja jendostavno možete da ih bacite ili date na reciklažu. 

Aktuelni flegšip telefon kinskog Huaweija P20 Pro, koga je nedavno autor YouTube kanala JerryRigEverything podvrgao ekstramnom testu izdržljivosti, ponovo se našao u rukama istog čoveka. 

Džeri je ovoga puta rešio da, uz pomoć toplote, Huawei P20 Pro rastavi na delove, kako bi nam pokazao kako telefon izgleda iznutra, odnosno šta se od komponenti nalazi u kućištu i kako je sve uklopljeno.

Ono što je prvo pada u oči je da je sam telefon, koji nije namenjen za samostalno otvaranje, spojen pomoć dosta lepka, odnosno odgovarajućeg adhezivnog sredstva, koje osim što drži sve na okupu, onemogućava prodor vode u unutrašnjost uređaja. 

Iako ovaj postupak može da posluži u slučaju da je potrebno zameniti stakleni panel na poleđini, pitanje je da li se isplati ovo raditi samostalno. 

Ipak, budući da je u pitanju čovek koji na ovakav način tretira gotovo sve mobilne uređaje koji se pojave na tržištu, nije ni čudo što je rasklopljeni pa ponovo sklopljeni Huawei P20 Pro ponovo proradio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading