BETHESDA NIJE ODUŠEVLJENA LEAKOM ZA RAGE 2

Autor: play.co.rs

Razonoda

10.05.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanadski Walmart je nedavno malo poludeo i u javnost je izneo listu igara koje možemo očekivati da budu predstavljene, pre nego što su to smeli da urade, a među njima se našao i RAGE 2, za šta izdavač franšize, Bethesda, nije baš oduševljena.

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/IGN

Zbog ovog leaka je Twitter nalog igre nakon nekoliko godina neaktivnosti okačio šaljivu sliku sa ispravkom da je ime igre pogrešno napisano malim slovima, a treba ALL CAPS, kao i da nedostaje rejting. Vidi se da je i vođa marketinga u ovoj kompaniji, Pit Hajns, besan zbog procurelih informacija, a na pitanje fana kada će doći novi Doom on je samo odrubio: “Idi u Walmart i kupi magičnu kuglu i pitaj je”.

Ova, da kažemo burna, reakcija gotovo potvrđuje da je RAGE 2 stvarno u produkciji i da nam cenjena Bethesda stvarno sprema nastavak, pored ostalih iznenađenja koje će prikazati na svojoj E3 prezentaciji u junu.

Malo podsećanja, originalni RAGE je izašao 2011. godine i na njemu je radio id Software, i pre svega je prepoznatljiva po postapokaliptičnim elementima, koji neodoljivo podsećaju na Mad Max filmove. Pucačina je iz prvog lica, a igrači imaju i mogućnost vožnje automobila kako bi savladali neprijatelje. Igra je dobila veliki broj pozitivnih reakcija od strane kritike i igrača, ali je glavna zamerka bila na iOS verziji igre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading