Navodni Galaxy Note9 render prikazuje prepoznatljiv dizajn

Autor: benchmark.rs

Razonoda

10.05.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do sada smo već imali nekoliko procurelih informacija o dolazećem Samsung Galaxy Note9 telefonu, a najnovija sugeriše kako će dolazeći uređaj izgledati. Ukoliko je render autentičan i ukoliko se zaista radi o izgledu dolazećeg Note9 modela, mnogi će biti razočarani, jer telefon ne implementira previše izmena u odnosu na Galaxy Note8.

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/TechTalkTV

Ovo naravno ne znači da se radi o lošoj stvari kada je dizajn Galaxy Note9 modela u pitanju, jer je Note8 prilično skladan uređaj sa izuzetno tankim okvirima oko ekrana i industrijskim dizajnom. U realnosti, ono što najveći broj korisnika očekuje od Note9 modela je senzor otiska prsta implementiran u ekran.

Veliki broj glasina je sugerisao da bi Samsung pomenutu tehnologiju mogao predstaviti upravo na Galaxy Note9 modelu. Za sada, pomenute informacije kao i izgled dolazećeg Note9 modela treba uzeti sa dozom rezerve, jer je sve još uvek u sferi nagađanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading