Tinder bez dlake na jeziku otkrio šta misli o Facebookovom planu!

Autor:

Razonoda

08.05.2018

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mendi Ginzberg, vlasnica Match grupe, giganta koji drži Tinder, OKCupid, Plenty of Fish i Match.com rekla je da će, iako se smatra polaskanom činjenicom da Facebook vidi potencijal u online dejtingu, ljudi i dalje biti sumnjičavi oko polaganja poverenja u stranicu koja njihove podatke koristi za ciljani marketing.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mark Zakerberg

- Iskreno, iznenađeni smo tajmingom, s obzirom na gomilu (vrlo) ličnih informacija koje korisnik daje ulaskom na ovu teritoriju - rekla je Ginzberg. 

- Bez obzira na sve, nastavićemo da oduševljavamo naše korisnike inovacijom i usmerenošću na stvaranje uspešnih veza. Ovu kategoriju poznajemo bolje od svih drugih - zaključila je. 

Njeni komentari zasnovani su isključivo na poslovnim rezultatima. Nakon objave uvođenja dejtinga u Facebook, deonice Match Groupa pale su za čak dvadeset odsto. 

Izvršni direktor Facebooka Mark Zakerberg je tokom konferencije F8, održane ovog utorka, istakao da kompanija stavlja bezbednost i privatnost ličnih podataka na prvo mesto. 

RepublikaFoto: youtube.com/Alta Densidad

Konferencija je održana manje od mesec dana nakon saslušanja pred američkim Kongresom i skandala vezanog za Cambridge Analyticu, piše Tportal. 

- Ovu funkciju smo dizajnirali imajući u vidu bezbednost i privatnost u prvom planu - rekaoi je Zakerberg 

- Vaši prijatelji nikada neće videti vaš dejting profil, a kao predloge ćete dobiti ljude koji nisu na vašoj listi prijatelja. Drugim rečima, ovo je alat za stvaranje dugih veza, a ne samo avantura za jednu noć - objasnio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading