NOVO POBOLJŠANJE: Windows 10 File Explorer dobija tamnu temu

Autor: benchmark.rs

Razonoda

23.04.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranije smo saznali da File Explorer, podrazumevani file manager u Windowsu 10, dobija tabove zahvaljujući Windows 10 Redstone 5 ažuriranju. Sada izgleda da će jesenje 2018 OS ažuriranje doneti još jedno poboljšanje, koje željno očekuje veliki broj korisnika.

RepublikaFoto: pixabay.com
File Explorer u Windowsu 10 dobija novo poboljšanje

Tamna tema se trenutno razvija i testira u najnovijim preview buildovima za Windows 10, a otkrivena je rana implementacija ove karakteristike, sa crnim barom i panelom sa strane koji su već dostupni. Kao što je vidljivo u pratećem screenshotu, tamna tema je i dalje u ranim fazama razvoja i potrebno joj je još poboljšanja, ali se svakako radi o dobrodošlom dodatku za File Explorer.

Microsoft nije zvanično najavio ovu funkciju, a postoji šansa da korisnicima bude omogućeno da je isprobaju nakon što Redstone 5 preview buildovi postanu dostupni za testiranje Insiderima u Fast ringu. 

S druge strane, izgleda da Microsoft još uvek nije spreman da u File Explorer implementira veći redizajn interfejsa i pored velikog zahteva od strane korisnika. Zajednica već neko vreme sugeriše svoje predloge i koncepte, ali Microsoft i dalje želi da se drži poznatog izgleda, sa postepenim poboljšanjima za File Explorer.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading