Stigao Call of Duty War Machine DLC!

Autor: Republika

Razonoda

20.04.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi DLC za Call of Duty WWII je konačno stigao. Za razliku od prvog koji nas je vodio na istok Evrope, ovaj nas vodi na jug i zapad starog kontinenta, ali i u Afriku. Nove multiplejer mape su Denkerk, gde u ulozi Nemaca pokušavate da ispravite njihovu istorijsku grešku i sprečite beg Engleza iz poražene Francuske.

Foto: Activision press

Druga nova mapa vodi vas u sam centar nemačke gde kao saveznik pokušavate da osvojite Peneminde, tajnu nacističku laboratoriju u kojoj je razvijen čuveni V2 raketni program. U ulozi Nemaca, uloga je jednostavna, treba se odbraniti i preživeti. Na kraju tu je možda i najbolja multiplejer mapa ovog DLC-a. Ona vas vodi u zemlju Faraona gde ljutu bitku za sever Afrike vode Englezi i Nemci.

Tu je i nova War mapa koja vas vodi do Sicilije gde se Nemci se brane dok saveznici (Englezi i Amerikanci) napadaju u pokušaju da Italiju izbace iz rata. Operacija haski, kako se istorijski ova bitka zvala uključuje i opsežnu upotrebu avijacije.

RepublikaFoto: Activision press

Na kraju, uz ovaj DLC dolazi i poslednje poglavlje zombi kampanje nazvano tron tame (The Shadowed Throne) gde u ulozi preživelih naci-zombi apokalipse bežite iz Berlina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading