Novi Call of Duty neće imati singlplejer?!

Autor: mondo.rs

Razonoda

19.04.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Singlplejer kampanje su oduvek bile sastavni deo svake Call of Duty igre, ali su svake godine postajale sve manje značajne i dobijale su sve manje pažnje u korist multiplejera, a izgleda da će Activision i Treyarch u potpunosti odbaciti kampanju u nadolazećem Call of Duty: Black Ops IV.

RepublikaFoto: youtube.com/Call of Duty
Call of Duty

Ovo se slaže sa najavom kompanije da zaboravimo sve što smo znali o Call of Duty serijalu, jer stiže nešto sasvim drugačije...

Izvori bliski sajtu Poligon, koje je preneo Play! Zine, a koji su ostali anonimni, istakli su da programeri nisu bili u mogućnosti da završe singlplejer kampanju na vreme zbog čega su od nje i digli ruke i koncentrisali se na multiplejer.

Drugi izvor navodi da ćemo umesto singlplejer kampanje imati Battle Royale mod, kako bi se ispratila značajna popularnost ovog žanra i time privuklo što više igrača. Iako je samo reč o glasinama, ne bi nas čudilo da se stvarno odustane od singlplejera i sve usmeri ka izradi što bogatijeg iskustva za više igrača, što dovodi i do veće zarade.

Za sada je samo potvrđeno da se radi na Black Ops 4 sa kratkim videom, a puno otkrivanje je zakazano za 17. maj, dok će se u prodaji igra naći 12. oktobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading