USKORO STIŽE NOKIA X

Autor: Republika

Razonoda

18.04.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pošto je na MWC 2018 najavila nekoliko novih telefona – uključujući Nokia-u 6, te model Nokia 8 Sirocco – Nokia se sprema da najavi još jedan model, a pod imenom Nokia X.

RepublikaFoto: twitter.com/evan blass

Reklame za najnoviji model već su se pojavile u Kini, gde bi trebalo da bude predstavljen 27. aprila. Fotografije prikazuju rendere novog modela koji formiraju X, što na kraju ništa ne govori o osobinama novog uređaja.

Ako je verovati glasinama, Nokia X će imati dve verzije – od 4 i 6 GB RAM-a, te ili Qualcomm-ov Snapdragon, ili pak MediaTek procesore. Takođe se spekuliše da bi moglo da se radi o uređaju iz srednjeg segmenta, ali ni to još uvek nije potvrđeno.

Za sada nije jasno ni to da li će Nokia X model biti namenjen za globalno tržište, ili će se ograničiti samo na Aziju. Zanimljivo je da je tokom 2014. godine, nakon što je Microsoft kupio Nokia odeljenje za telefone, kompanija objavila nekoliko Android telefona pod nazivom Nokia X, a radilo se o modelima iz donjeg segmenta, pa nisu privukli veliku pažnju.

Nova Nokia X najverovatnije neće biti ni u kakvoj vezi sa starim modelima, pa ostaje da se vidi šta označava X iz naziva uređaja, te kakve će specifikacije doneti novi telefon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading