"NO MAN’S SKY" DOLAZI NA XBOX ONE OVOG LETA

Autor: play.co.rs

Razonoda

30.03.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se No Man’s Sky pojavio bio je dostupan igračima na PC i Playstation 4 platformama, ali će se to ovog leta promeniti, zato što iz Hello Gamesa poručuju da igra dolazi i na Xbox One.

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/PlayStation

No Man’s Sky dolazi na Majkrosoftovu konzolu dve godine od prvobitnog pojavljivanja i sa sobom nosi podršku za Xbox One X mašinu sa 4K rezolucijom i HDR podrškom, kao i sve prethodne apdejtove.

Sa ovim dolaskom, sve igrače očekuje i sledeći veliki i besplatni apdejt, simbolično nazvan NEXT, zato što “predstavlja važan sledeći korak na dugom putovanju”, ističe vođa studija, Šon Marej.

NEXT apdejt će biti znatno veći u odnosu na Atlas Rises, koji je stigao prošlog avgusta, ali će biti sličan u pogledu toga što će znatno proširiti iskustvo u igri sa dodavanjem mnoštva novih mehanika, a možemo očekivati i neke nove questove.

Neki bi rekli da je prekasno za novi apdejt, ali moramo priznati da je jako lepo što se razvojni tim i dalje trudi da igračima pruži što bolje iskustvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading