Patite od nesanice i stresa? Onda preuzmite ovu aplikaciju

Autor: Republika

Razonoda

27.03.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Calm, aplikacija za lečenje anksioznosti meditacijom dostigla je neverovatnu vrednost od 250 miliona dolara.

Foto: appstore
Calm aplikacija

Startap iz Silicijumske doline dostigao je neverovatnu vrednost nakon objave Insight Venture Parnters koji su odlučili da ulože 25 miliona dolara u njen razvoj. 

Inače, Calm je prošle godine bila proglašena za najbolju aplikaciju za iPhone od strane Epla, a mnogim korisnicima pomaže da spavaju bolje, izgrade samopouzdanje i umanje stres i anksioznost, sve uz pomoć meditacije, muzike i priča za spavanje. 

- Guglova studija iz 2011. godine pokazala je da učešće u meditacijskom programu čini velike promene u određenim delovima mozga koji se povezuju sa pamćenjem, samosvesnošću, empatijom i stresom - nežnim glasom govori ženski glas čim pokrenete aplikaciju Calm u svojoj prvoj lekciji uz blagi zvuk talasa i ptica. 

Aplikacija dozvoljava osnovne lekcije za smirenje i bolje spavanje besplatno, a za potpunu terapiju košta 60 dolara godišnje nakon što se iskoristi free trial.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading