You Tube ima NOVU OPCIJU koja ČUVA BATERIJU!

Autor: telegraf.rs

Razonoda

16.03.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji sajt sa video materijalom dodao je svojim aplikacijama za Android i iOS dugoočekivan "dark theme" koji možete da aktivirate sa samo nekoliko dodira.

RepublikaFoto: pixabay.com

Vlasnici iPhonea bi već trebalo da mogu da uživaju u novoj opciji, dok će svi oni koji su se priklonili Androidu morati još malo da sačekaju novu YouTube opciju.

Kako biste aktivirali ovaj mod, dodirnite vašu ikonicu za nalog i u podešavanjima pronađite opciju "dark theme". Pretpostavljamo da će vlasnici Androida na isti način aktivirati ovu funkciju kada je dobiju.

Kada je aktivirate, pozadina će iz bele preći u crnu koja je nešto nežnija prema očima, posebno ako koristite YouTube duži vremenski period.

Novi mod takođe pomaže da se korisnici više fokusiraju na sadržaj, umesto na komande, a sudeći po pojedinim testovima, tamna pozadina pomaže i da se sačuva baterija prilikom dužeg gledanja videa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading