Legende nemačkog fudbala u PES-u!

Autor: Republika

Razonoda

14.03.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon legendi Milana, u PES i PES CLUB MANAGER ovog marta stižu ikone nemačkog fudbala – Lotar Mateus i Oliver Kan. U njihovoj koži moći će da se oprobaju igrači na konzolama i mobilnim telefonima.

RepublikaFoto: Foto/Konami
Ovi igrači su već dostupni za PES 2018 i PES CLUB MANAGER

Lotar Mateus je na ovim prostorima poznat kao bivši trener našeg Partizana, a stariji se sećaju i čuvene utakmice na Svetskom prvenstvu u Italiji 1990. kada je "izbušio" mrežu naše tadašnje reprezentacije.

Tokom svoje duge i uspešne karijere u ulozi veznog igrača nastupao je za Borusiju Menhengladabah, Bajern Minhen, Inter i Metrostars, a za reprezentaciju Nemačke je odigrao 150 mečeva čime je postavio rekord koji i do dan-danas stoji. Nosilac je Fifinog priznanja za najboljeg fudbalera godine 1991. Živeo je prilično burno i za sobom ima pet brakova, između ostalih i sa jednom našom droljom.

Za razliku od Mateusa njegov kolega Oliver Kan je imao daleko mirniji javni život ali jednako impresivnu karijeru. Do danas je zapamćen kao jedan od najboljih golmana svih vremena. Tokom karijere koja se protegla na više od dve decenije nastupao je za samo dva kluba: Karsluer i Bajern Minhen gde je i završio karijeru.

Za nemački reprezentaciju odigrao je 86 mečeva, a UEFA ga je ocenila kao najboljeg golmana Evrope čak četiri puta za redom od 1999. do 2002.

Ovi igrači su već dostupni za PES 2018 i PES CLUB MANAGER namenjen mobilnim telefonima, a 15. marta stižu na PES verziju za konzole PS3 i PS4.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading