Asus predstavio ProArt PA32UC monitor

Autor: benchmark.rs

Razonoda

11.03.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Asus je predstavila svoj najnoviji monitor - ProArt PC32UC, koji nudi ono što je potrebno profesionalcima: HDR displej, 1000 nita osvetljenje, podršku za 95% DCI-P3 gamut boja i 85% Rec.2020 gamut boja, punu 4K rezoluciju, 384 dinamičke backlit zone. Ukratko, ovo je IPS displej sa punim HDR iskustvom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Da li ćete uz novi ProArt PC32UC zaboraviti svoje stare monitore?/Foto: Ilustracija

Uz Asusovo ProArt brendiranje, pomenuti monitor je dizajniran kako bi doneo preciznost prikaza boja, sa podrškom za 14-bitnu paletu uz fabričku pre-kalibraciju. Kada su konektori u pitanju, ProArt PA32UC ima četiri HDMI 2.0 porta, te po jedan DisplayPort 1.2 i ThunderBolt 3. Ovo monitor čini kompatibilnim sa PC, Mac uređajima kao i modernim gejming konzolama. Tu je i Adaptive Sync (VESA FreeSync) podrška.

Trenutno, nije poznata cena monitora, ali se ne očekuje da će biti niska, s obzirom na napredne funkcije koje karakterišu Asus ProArt PA32UC model.

Benchmark je ovaj model dobio na test, pa ćete utiske iz prve ruke uskoro moći da pročitate na našem sajtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading