STIGLA APLIKACIJA ZA KONTROLISANJE DEČJIH TELEFONA!

Autor: Republika

Razonoda

28.02.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji koji više nemaju strpljenja za decu koja se ne odvajaju od svojih pametnih telefona, te ne prestaju da ih koriste ni za vreme obroka, sada mogu nešto da preduzmu, a zahvaljujući aplikaciji za nadgledanje koju je kreirao Google.

RepublikaFoto: pixabay.com
Deca se sve više i više ne odvajaju od mobilnih telefona

Naime, aplikacija Family Link omogućava roditeljima da prate aktivnosti svoje dece na pametnim telefonima, te donekle kontrolišu njihovu zavisnost od istih. Dovoljno je da otvore Google nalog na telefonu koji žele da nadgledaju, pa potom na njega otpreme Family aplikaciju. Pošto plate nadoknadu za utvrđivanje identiteta, roditelji dobijaju pristup nedeljnim i mesečnim izveštajima o aplikacijama koje deca koriste, a zajedno sa opcijom za određivanje lokacije telefona.

Iz kompanije kažu da je aplikacija pre svega namenjena roditeljima dece do 13 godina, te da služi za kontrolu aplikacija koje deca pokušavaju da otpreme na svoje uređaje. Family Link aplikacija je nastala na osnovu istraživanja o željama roditelja širom sveta, te činjenice da svaka sledeća generacija dobija pristup različitim uređajima sve ranije, piše pcpress.rs. Da bi određeni dečiji uređaj mogao da bude kontrolisan, neophodno je da bude povezan na internet, a roditelji pored kontrole nad sadržajem sa kojim deca dolaze u dodir, dobijaju mogućnost i da uređaje isključuju na daljinu, a kada glasovne komande ne urode plodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading