Microsoft omogućava korisnicima da isprobaju rane verzije Windows 10 aplikacija

Autor: Republika

Razonoda

19.02.2018

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počevši od Windows 10 builda 17101, Microsoft počinje sa realizacijom Windows App Preview Programa, koji predstavlja proširenje Windows Insider programa koji korisnicima omogućava instaliranje ranih verzija Windows 10 aplikacija, bez potrebe za instaliranjem novih buildova.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Program je trenutno dostupan samo Insiderima, pa će oni koji žele da pokreću rane verzije Windows 10 aplikacija morati da se uključe u ovaj program. Nije bitno kom krugu korisnik pripada (Fast ili Slow Ring), beta ažuriranja će dobijati za ključne Windows 10 aplikacije, tako što će se individualno prijaviti za ovu opciju.

"Insideri su izrazili želju da isprobavaju najnovije aplikacije, a sada je ovo dostupno svim članovima Insider Preview-a, u okviru App Preview Programa", ističu iz Microsofta.

U ovom trenutku, aplikacije uključene u program, su Feedback Hub, Microsoft Photos, Microsoft Sticky Notes, Microsoft Tips, Paint 3D, Windows Alarms & Clock, Windows Calculator, Windows Camera, Windows Mixed Reality Viewer i Windows Voice Recorded.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading