OVO ZAGORČAVA ŽIVOT VLASNICIMA iPHONE TELEFONA!

Autor: Republika

Razonoda

19.02.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve što je potrebno za njegovu aktivaciju jeste da nekome pošaljete jedan jedini znak na indijskom jeziku Telugu, piše italijanski blog Mobile World.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ovaj bug utiče i na Gmail i Outlook

Najnovija verzija Appleovog operativnog sistema ne može da obradi taj znak nakon, zbog čega chat aplikacije ne mogu da se učitaju. 

Ovaj bug utiče i na Gmail i Outlook. 

Telegram i Skype, s druge strane, nastavljaju da rade bez ikakvih problema. 

Nakon slanja znaka iPhone se resetuje, ali aplikacija ostaje nedostižna. 

Najbolje rešenje je pronaći alternativni način pristupa appu (putem podsetnika, na primer) i brisanju razgovora s bugom. 

Apple je vrlo dobro upoznat sa problemom i planira da ga ispravi pre dolaska nadogradnje 11.3. Drugim rečima - očekujte skorašnji dolazak iOS-a 11.2.6. 

Ako baš morate da suzbijete ovaj bug, moguće je instalirati javnu betu iOS-a 11.3, s obzirom na to da greška ne utiče na 11.3 beta 2. 

Na žalost, ovo nije jedini bug koji kompaniji zagorčava život. Propust chaiOS rušio je iOS uređaje putem jednostavnog linka, a 2. decembra korisnike je dočekao i bug sa datumima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading