Ipak odustali: Nema novih telefona iz Xiaomi kompanije!

Autor: benchmark.rs

Razonoda

29.01.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glasine su sugerisale da bi Xiaomi Mi 7 mogao biti predstavljen tokom MWC 2018 narednog meseca, ali ovo se izgleda neće desiti. Izvori iz same kompanije ističu da Xiaomi nema planove da tokom ovogodišnjeg Mobile World Congressa predstavi neke značajnije uređaje.

RepublikaFoto: twitter.com/donovansung
Xiaomi

Ovo praktično znači da, pored Xiaomi Mi 7 modela, ove godine na MWC-u nećemo videti ni druge kompanijine modele kojima su se mnogi nadali (poput Xiaomi Mi Max 3). Xiaomi ide stopama kompanija HTC i LG, koje su takođe najavile da će svoje premijum telefone objaviti mesec ili dva nakom MWC-a, na posebnim događajima.

Xiaomi Mi 7 je tokom prethodnih nedelja bio često u vestima, a znamo da će telefon imati opciju bežičnog punjenja, pokretaće ga Qualcomm Snapdragon 845 64-bitni osmojezgarni procesor, a najverovatnije će stići uz 6GB RAM-a i dve kamere na poleđini. Xiaomi MIUI 9 interfejs će biti preko Android softvera, a glasine sugerišu da je u pripremi i Xiaomi Mi 7 Plus model.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading