OVE SMARTFONE ČEKAMO U 2018. GODINI!

Autor:

Razonoda

28.12.2017

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pametni telefoni su se drastično menjali u 2017. Zato saznajte šta nam donosi iduća godina i od kojih telefona najviše očekujemo!

RepublikaFoto: youtube.com/theverge.com
Samsung Galaxy

Samsung Galaxy X 

Kompaktni pametni telefon iz serije Note koji će poslužiti kao tablet i imaće dva OLED (slično kao Axon M tvrtke ZTE). Samsung je već predao zahtev za izdavanje patenta za takav uređaj u SAD-u.

Novi iPhone

Ako je iPhone X najavljen kao budućnost smartfona, kakav će biti novi Appleov top model kojeg možemo da očekujemo u septembru  iduće godine? Priča se o Plus izdanju iPhonea X, jeftinijem modelu unapređenom u odnosu na iPhone 8 i 8 Plus (moguće s LCD ekranom i metalnom zadnjom stranom u više boja) , prenosi portal tportal.hr

 

 

 

iPhone SE

U prvoj polovini 2018. možda ćemo videti novo izdanje iPhonea u seriji SE sa ekranom dijagonale četiri inča (10,1 centimetar). Glasine su podeljene između onih koji smatraju kako će zadržati sadašnji izgled i onih koji navijaju za novi.

Samsung Galaxy S9

Novi Samsungov top model Galaxy S9, nagađa se, mogao bi da se pojavi krajem februara. Trebalo bi da donese konzervativnu nadogradnju postojećeg dizajna: novi procesor Snapdragon 845, moguće i dvostruku kameru i novu poziciju čitača otiska prsta.

Red Hydrogen One

Verovatno se pitate šta je Red Hydrogen One? Pa, gledano po ceni Galaxy Note 8 i iPhone X mogu da mu se poklone - u prednarudžbi je početna cena 1.195 američkih dolara. Uređaj je fokusiran na fotografiranje ima holografski ekran koji može da prikaže 3D sadržaj. Nije još poznato kada ulazi u redovnu prodaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading