(VIDEO) ZA OVOM IGRICOM SU SVI POLUDELI!

Autor: Republika

Razonoda

23.12.2017

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Playersunknown's Battlegrounds (PUBG) je još u beta fazi prikupio veliki broj fanova, a developer PUBG Corp sada je konačno objavio prvu zvaničnu verziju ove video-igrice koja je dostupna svima.

RepublikaFoto: youtube.com/Gamers 4 Gamers
Više od 30 miliona gejmera je igra

Pored objavljivanja zvanične verzije, ova kompanija ima još jedan razlog za slavlje - 30 miliona igrača PC i Xbox One verzije, piše "The Verge", a prenosi telegraf.rs.

Broj igrača raste iz dana u dan, što je dovelo do toga da se PUBG Corp nađe u prilično elitnom društvu. Naime, Blizzardov Overwatch je 30 miliona igrača imao tek nakon 11 meseci prodaje. Sa druge strane, Activisionov Destiny je posle osam meseci imao 20 miliona igrača.

Ono po čemu je ova igrica specifična i zbog čega nas je kupila posle par minuta igranja je potpuno drugačiji gejmplej.

Priča je sledeća. 100 igrača biva izbačeno iz aviona na pusto ostrvo bez ikakve opreme, a nakon sletanja sa padobranom cilj je što brže doći do nekog oružja, municije, opreme, lekova i ostati jedini preživeli.

Nakon što smo uspeli da svom junaku sakupimo malo opreme, krenuli smo u obračun sa ostatkom igrača. Borba je ista kao i u ostalim pucačinama,  s tim što je potrebno razviti dobru taktitku kako bi imali šanse za pobedu.

Pokušati da ostanete jedini preživeli na ostrvu na kojem se pored vas nalazi još 99 drugih ljudi pokazalo se kao dobra ideja.

Pogledajte video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading