I YOUTUBE KOPIRA INSTAGRAM: Pripremaju Stories funkcije

Autor: benchmark.rs

Razonoda

02.12.2017

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

YouTube je najavio da počinje sa donošenjem Community taba, društvene funkcije koja je tokom prošle godine bila dostupna selektovanoj grupi korisnika, za sve kreatore sadržaja sa više od 10.000 pretplatnika.

RepublikaFoto: pixabay.com
Youtube priprema Stories

Kompanija je takođe objavila da je u pripremi i nova video funkcija, koja nosi naziv Reels. Poput Instagram i Snapchat Stories, nova funkcija omogućava kreatorima da spajaju kratke video klipove, kreirane mobilnim uređajima, i u njih dodaju filtere, muziku i tekst.

Reels ima neke ključne razlike u odnosu na ruge verzije Stories funkcija. Prvo, video se neće nalaziti u vrhu početne stranice aplikacije, već će biti dostupan u odvojenom, novom tabu u YouTube kanalu kreatora. Takođe, Reels neće nestajati kao što to čine Snapchat i Instagram Stories. Zadržavaće se dok god to kreator želi i svaki od kreatora može da ima više Reel-ova, koje može da dodaje po svom nahođenju.

YouTube će eksperimentisati sa beta verzijom funkcije sa selektovanom grupom kreatora, a za sada nema informacija o tome kda će Reels biti dostupan i za koga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading