KRAJ: Osnivač Tumblr-a se povlači!

Autor: pcaxe.com

Razonoda

01.12.2017

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati web sajt Tumblr ostaje bez svog osnivača. David Karp, osnivač i CEO Tumblr-a, je odlučio da se povuče nakon svoje jedanaestogodišnje karijere na ovom portalu.

Foto: facebook.com/David Karp
Dejvid Karp

Šef operacija u kompaniji, Džef Dionofrio, preuzima kormilo, dok sam Karp nije opisao koji su razlozi za povlačenje, ali je naveo svom timu da se na ovaj potez odlučio nakon "par meseci razmatranja" njegovih ličnih ciljeva.

- Nakon skoro jedanaest godina, odlučio sam da će 2017. godina biti poslednja godina na Tumblr-u - navodi između ostalog Karp u saopštenju.

- Džef je jedan od najsposobnijih i najbrižnijih osoba koje sam upoznao, i to navodim bez preterivanja. Simon je radio besomučno kako bi podržao nas i sve što čini Tumblr specijalnim.

Štaviše, obojica iskreno verujemo u ono što smo izgradili i šta sve možemo da uradimo. Internet je na raskrsnici gde će ovaj tim imati važnu ulogu u njenom daljem oblikovanju. Vi ste na vozačkom mestu, i uzbuđen sam gde ćete stići! - rekao je Karp.

Tumblr je donedavno bio u vlasništvu kompanije Yahoo, koja je kupila ovu kompaniju za 1.1 milijardu dolara, međutim, sam Yahoo je kupljen od strane Verizon. David Karp je ostavio oproštajno pismo na svojoj Tumblr strani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading