Samsung radi na Galaxy S9 modelu, a za sledeću godinu spremili su ZVER!

Autor: Republika

Razonoda

24.11.2017

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Samsung već uveliko radi na novim modelima Galaxy S serije - S9 i S9 Plus.

RepublikaFoto: pixabay.com
Samsung sprema zver za 2018. godinu

Prema informacijama koje kruže medijima, nove perjanice južnokorejske kompanije imaće kućište napravljeno od aluminijuma i stakla, zakrivljene ivice ekrana i biće prilično slični ovogodišnjim modelima.

Što se dijagonala ekrana tiče, još uvek nije poznato da li će one biti identične kao i kod "Osmica" (5,8 i 6,2 inča) ili će biti malo veće.

Kao i uvek kada su u pitanju nove generacije Samsungovih top-modela, tako će i nova generacija Galaxy-ja S imati najjači procesor – Qualcommov Snapdragon 845 (koji još nije predstavljen i njegovo predstavljanje očekujemo u decembru) koji će biti snažniji, energetski efikasniji, imaće poboljšanu sigurnostte još bolju mogućnost procesuiranja fotografija i video-zapisa.

Trenutno još nema informacija o količini RAM-a koju će ovi uređaji imati – prošlogodišnji modeli imali su 4 GB RAM-a, dok je Note 8 imao 6 G RAM-a, tako da bi i S9 mogao da ima 6 GB RAM-a, piše telegraf.rs.

Što se kamera tiče, rezolucija dve zadnje kamere trebalo bi da bude 16 MP, što bi bilo povećanje u odnosu na 12 MP kamere sa S8 i S8+.

Za sve ljubitelje serije Galaxy S, a koji ipak ne vole prevelike ekrane, čini se kako Samsung sledeće godine priprema jedno iznenađenje (naravno, govorimo o glasinama, a ne potvrđenim informacijama) – Galaxy S9 Mini.

Ovaj smartfon bi, uz odličan hardver, trebalo da ima ekran dijagonale pet inča, te bi trebalo da privuče korisnike kojima su modeli s 5,8-inčnim i većim ekranima preveliki.

Operativni sistem na kojem će raditi novi Samsungovi modeli biće Android Oreo, a do predstavljanja ovih telefona možemo očekivati brojne nove glasine oko njihovih opcija i mogućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading