Kako da zaštitite vaš mobilni - korisni saveti

Autor: Republika

Razonoda

09.04.2021

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je mobilni telefon sastavni deo svačijeg života. Кao što brinemo o garderobi da je ne bismo isprljali, isto tako je neophodno da obratimo pažnju i na naše telefone da bismo ih zaštitili od oštećenja. Ništa nije bolnije kad vidimo da nam je telefon ogreban ili ekran mobilnog napukao...

U nastavku smo naveli nekoliko saveta kako biste mogli uspešno da zaštitite telefon od oštećenja:

Кoristite zaštitnik ekrana

Najvažniji deo vašeg telefona je ekran. Kada telefon padne, ekran će se razbiti i telefon neće funkcionisati. Najbolje rešenje ovog problema jeste korišćenje zaštitnika za ekran. Zaštitnik napravljen od tankog kaljenog stakla, sprečava pucanje ekrana i tako čuva vaš telefon.

Кoristite kvalitetnu futrolu

Ako je na uglu vašeg telefona ogrebotina ili mala pukotina, vreme je da kupite futrolu za telefon. Futrola mora biti kvalitetno izrađena, da bi zaštitila vaš telefon od raznih udara. Možete izabrati futrole u bojama i oblicima koje želite, što će poboljšati izgled vašeg telefona.

Samozaštita

Кada stavljate telefon u džep, on mora biti dalje od metala i drugih šiljatih predmeta. Stvari sa oštrim ivicama mogu ogrebati telefon, što bi moglo dovesti do njegovog kvara. Pokušajte da izbegnete stavljanje telefona u zadnji džep, jer možete sesti, a pritom zaboraviti da izvadite telefon i tako ga oštetiti svojom težinom. Da se ​​ovo ne bi dogodilo, telefon uvek treba da stavite u zasebni ili u prednji džep.

Telefon držite dalje od vode

Кada je vaš telefon u kontaktu sa vodom, postaje mokar i nefunkcionalan. To se dešava tokom kiše, na plaži, u mokrim rukama i na bazenu. Uverite se da telefon ne dolazi u kontakt sa vodom, osim ako nije vodootporan. Postoje slučajevi da su ekrani telefona bili izloženi maglovitim vremenskim uslovima, što ih je uništilo.

Držite telefon čvrsto

Odgovor na pitanje – Zašto se telefon povremeno ošteti? –, jeste zbog slabog držanja telefona. To je glavni razlog zašto vam telefon tako često pada. Dakle, da biste rešili ovaj problem, nikada nemojte držati telefon labavo, jer vam lako može ispasti.

Ne ostavljajte telefon bez nadzora

Postoje određeni trenuci kada su telefoni zanemareni i mi ih ne čuvamo na sigurnom. Pazite da nikada ne ostavite telefon na mestu gde se lako može izgubiti. Takođe, ne ostavljajte telefon na mestu, koje je u blizini dece ili kućnih ljubimaca.

Nosite telefon pažljivo

Najvažniji savet jeste da uvek pažljivo nosite telefon ili bilo koji drugi uređaj. Telefoni su krhki i lako ih je uništiti.

Ukoliko tragate za futrolom koja je specijalno dizajnirana za vaš telefon, MOB-SHOP je pravo mesto za vas, jer možete pronaći kožne, silikonske ili providne futrole i maske za Samsung i to po povoljnim cenama! Zaštitite vaš telefon od udaraca, vode, prašine i kiše kupovinom adekvatne maske.

Izbegavajte da izlažete telefon ekstremnim temperaturama

Kada je vaš telefon izložen vrućim i hladnim temperaturama, lako će se oštetiti. Izloženost telefona ekstremnim temperaturama oštećuje bateriju i šteti unutrašnjim komponentama uređaja, što rezultira smanjenim vekom trajanja baterije. Ne želite da se ovo dogodi, zar ne? Zato je najbolje rešenje ne izlagati telefon niskim i visokim temperaturama i nikada ga ne ostavljati bez nadzora.

U nastavku ističemo najtraženije futrole i maske za mobilne, koje će adekvatno zaštiti vaš telefon.

Maske i futrole za telefone – Samsung

Instaliranje ili podešavanje raznih aplikacija na telefonu, najčešći su koraci koje ljudi učine zarad boljeg funkcionisanja njihovih mobilnih. Međutim, mnogi među njima zanemaruju onaj osnovni korak, koji je važan za zaštitu telefona, a to je kupovina maske ili futrole za mobilne. Prema tome, u nastavku ističemo najtraženije maske i futrole za mobilne, koje će odlično zaštiti vaš telefon od raznih udaraca:

Futrole za Samsung sa preklopom

Ove futrole za Samsung uglavnom su prekrivene kožnim slojem, čija je namena da pruži neverovatan osećaj u vašim rukama dok je držite. Futrole za mobilne sa preklopom su tanje, te se tako savršeno prilagođavaju obliku vašeg telefona.

Ova maska štiti telefon s prednje i zadnje strane. Poklopac na prednjoj strani postavljen je preko zaštitnog ekrana kako bi ga zaštitio od ogrebotina, dok je telefon u džepu ili torbi. Futrole za telefone od prave kože učiniće da vaš Samsung telefon izlega prelepo.

Silikonske maske za telefone

Silikon je fleksibilan materijal, izuzetno tanak, ali je dovoljno izdržljiv, tako da ne morate brinuti o svom telefonu da će se oštetiti, ukoliko vam slučajno ispadne na pod. Silikonske maske savršeno se prilagođavaju telefonima, izgledaju elegantno i nežne su na dodir, zbog čega su veoma ugodne za držanje. Važno je reći da su ove maske za mobilne uglavnom debljine 1,4 mm, te se savršeno prilagođavaju standardnim džepovima.

Silikonske maske za mobilne dostupne su u raznim bojama i oblicima.

Maske s providnim poklopcem

Ove maske sofisticiranog su dizajna i one štite telefone s prednje i zadnje strane. Vaš mobilni biće sigurno zaštićen od oštećenja. Poklopac s prednje strane štiti ekran od ogrebotina dok vam je telefon u džepu ili torbi. Na određenom delu prednje strane maske su prozirne, tako da možete lako da proveravate obaveštenja, odgovarate na pozive ili pauzirate muziku bez dodirivanja ekrana.

Maske za telefone od Aramida

Ove maske napravljene su od materijala Aramid, koji je izuzetno tanak, kako bi se maska savršeno prilagodila obliku telefona. Iako je naizgled glomazna, ova maska nije teška, tanka je i jednostavno se pričvršćuje za telefon. Aramid je izuzetno izdržljiv materijal, zbog čega su ove maske otporne na ogrebotine.

Svaka od ovih maski idealan je poklon za vaše najmilije. Za veći izbor maski i futrola, posetite prodavnicu MOB-SHOP, gde možete pronaći silikonske, kožne i providne maske i futrole na preklop u različitim veličinama, bojama i to po povoljnim cenama! Zaštitite vaš telefon od udaraca, vode, prašine i kiše kupovinom adekvatne maske.

Kombinujte vaše maske i futrole za telefone sa gedžetima!

Punjači za telefone

Današnjicu ne bismo mogli da zamislimo bez telefona, koje svakodnevno koristimo za dopisivanje i pozivanje. Istraživanje sajtova, provođenje vremena na društvenim mrežama i gledanje snimaka na Jutjubu dovodi do bržeg pražnjenja baterije, koja se puni svakog dana. Nekada su baterije telefona trajale duže, a punjači za mobilne izgledali drugačije nego danas. U određenom trenutku, proizveden je USB kanal, čija je prvobitna namena bila da se računar poveže sa nekim uređajem, kao što je televizor. Zatim, USB kabl se počeo koristiti i za povezivanje mobilnih telefona sa drugim uređajima, da bi se vremenom počeo koristiti i kao deo punjača za mobilne telefone, što je zastupljeno i danas. Međutim, nisu svi punjači za mobilne isti.

Postoje i bežični punjači, koji su veoma popularni u svetu, jer omogućavaju vlasnicima telefona da pune svoje mobilne, bilo gde, bilo kada.

Punjač za mobilne nam je potreban svakog dana. Posetom prodavnice MOB-SHOP možete odabrati punjač koji je adekvatan za vaš Samsung.

Držač za telefon

Pored punjača, sledeći najvažniji gedžet jeste držač za telefon, koji je neophodan svakom vozaču. Telefon se nalazi ispred vozača i ne odvlači mu pažnju dok vozi. Takođe, vozač može veoma lako da prati navigaciju, dolazne pozive, a da pritom ne skreće pažnju s puta, što je veoma važno za bezbednu vožnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading