PAMETNA BRAVA JE UREĐAJ IZ BUDUĆNOSTI! Vrata će se od sada otvarati otiskom prsta ili telefonom

Autor: Republika.rs

Razonoda

06.03.2021

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blutut uređaji koji služe kao tragači za elektronske ključeve ne rade ako ste te ključeve u žurbi ostavili na stolu. Pametne brave su izum koji donosi olakšanje za sve zaboravne jer vrata mogu da se otvore uz pomoć telefona ili otiska prsta.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Na tržište uveliko stižu pametani uređaji koji su preteče onih koji će nam jednog dana olakšavati svakodnevicu u okviru mreže Internet stvari (Internet of Things).


Dodatak "pametna" sada ima i brava. Proizvod "Security Smart Lock" kompanije "Eufy" ne povezuje se sa kućnim vaj-faj mrežom, pa ne pruža mogućnost daljinskog zaključavanja kada ste daleko od kuće.

Međutim, pomoću telefona možete otključati vrata kada ste u dometu blututa. Vrata, takođe, možete otvoriti i otiskom prsta, uz pomoć tastature ili pravim ključem.

Zahvaljujući senzorima u bravi, vrata se automatski zaključavaju kada ih zatvorite, tako da vlasnik ne mora ceo dan da se pita da li je zaključao vrata.

Vodootporna brava odolevaće raznim vremenskim uslovima i radiće besprekorno čak i kada je tokom oluje natopi kišnica.

Pametna brava kompanije "Eufy" radi na baterije i za njenu ugradnju potreban je samo šrafciger.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading