(VIDEO) UHVATITE LOPOVE NA DELU: Evo kako da pronađete one koji vam KRADU WI-FI

Autor: DDL, Republika

Razonoda

28.11.2020

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krađa bežičnog interneta postaje sve veća, ali postoji način da otkrijete da li vam neko koristi vaš internet bez dozvole.

RepublikaFoto: pixabay.com
Wi-Fi

Zbog masovne upotrebe interneta, mnogi od svojih komšija "pozajmljuju" net tako što dođu do lozinke rutera. Vlasnici rutera obično to ne mogu da primete, tako da bukvalno plaćaju i sebi i drugima internet za džabe.

Zato smo rešili da vam objasnimo kako možete proveriti koji uređaji koriste vaš internet i kako možete dobiti notifikaciju kada se novi uređaj poveže na vaš internet.

Sve što treba da uradite jeste da skinete program koji se zove "Wireless Network Watcher". Kada program instalirate, otvorite ga, a zatim idite na "Options" i kliknite "Beep on new device", kao i na "Background Scan".

Kada to uradite, kliknite na dugme "Play" i program će vam pokazati koji uređaji sve koriste vaš internet. Takođe, kada se neki novi uređaj poveže na vaš internet, vi ćete biti obavešteni notifikacijom i glasnim zvukom.

Pogledajte video klip:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading