(VIDEO) iPHONE X JE KONAČNO U PRODAJI: Ljudi noćili ispred radnji zbog telefona!

Autor: blic.rs

Razonoda

04.11.2017

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo očekivani Eplov jubilarni ajfon napokon je danas pušten u prodaju u najvećem delu sveta. Neki su čekali cele noći kako bi među prvima mogli da kupe prestižan ajfon X, a mi u Srbiji nećemo moći još ni da ga poručimo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikome nije bio problem da čeka u redovima za novi iPhone: Njujork

U Londonu se red u čuvenoj Ridžens ulici prostirao nekoliko stotina metara, a prvi koji je do svog primerka došao je tamošnja rijaliti zvezda Marko Pier Vajt Junior. On je za telefon morao da iskešira 999 funti, a naše komšije Hrvati isti telefon, od 64GB plaćaju 1.270 evra. Domaći operateri za sada nisu počeli ni da primaju porudžbine, pa i nema govora o eventualnoj ceni.

Za to vreme, u San Francisku su trojica mladića ukrala 313 telefona koje je kurirska služba trebalo da dostavi u jednu radnju. Vrednost ukradene robe je preko 370.000 dolara.

A od novog telefona najviše su se izgleda ovajdili dileri po Hong Kongu koji telefon prodaju sasvim slobodno na štandovima na ulici. Cena je oko 30 dolara veća nego da morate da stojite u redu u regularnoj radnji.

Inače, uz telefon predstavljen je i novi zvuk zvona koji bi trebalo da postane i novi znak prepoznavanja Epl telefona.

Epl je ujedno najavio i da je spreman da tehniku "mapiranja lica" proda i zainteresovanim drugim kompanijama, s tim što će im biti ponuđeno samo da otkupe princip mapiranja, ali ne i tehniku koja stoji iza samog otključavanja telefona.

Uz to, oni su objavili da je ovo bilo njihovo najuspešnije tromesečje u finansijskom smislu u istoriji kompanije. Oni su u protekla tri meseca prodali 46.7 miliona ajfona, što je povećanje od 14 odsto u odnosu na prethodno tromesečje i oko 3 odsto više nego u isto vreme prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading