Stigao je Razer - GEJMERSKI TELEFON

Autor: Tech-Lifestyle.com

Razonoda

03.11.2017

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budućnost gejminga se rapidno širi na mobilne uređaje. Razer je predstavio Android telefon za mobilne igrače, i mislio je na svaki aspekt ne bi li krajnji korisnik bio zadovoljan.

RepublikaFoto: youtube.com/Marques Brownlee
Razer idealan za gejmere

Ima sve što je nadprosečnom igraču potrebno: sjajan ekran, fenomenalne zvučnike, ogromnu bateriju i jako brz procesor. 

UltraMotion 2K IGZO ekran od 5,7 inča je proporcija 16:9 (jer su igre i dalje u tom formatu) i osvežava se 120 puta po sekundi. Dva zvučnika su iznad i ispod (ili bočno, ako telefon položite i igrate igre). Telefon nema 3,5 mm priključak za slušalice, ali ima THX sertifikovan audio adapter sa 24-obitnim DAC-om, kako bi zvuk bio impresivan i na slušalicama. 

Da bi sve teklo „glatko i slatko“, glavni procesor Snapdragon 835 je potpomognut sa 8 GB RAM-a i Adreno 540 grafikom. Baterija od 4,000 mAh traje dugo, a qualcomm quick charge 4+ se stara da punjenje bude brzo. 

Pored igranja, Razer služi i kao jako dobar i lako prenosni foto-aparat. Pozadi ima dve kamere od 12 Mpx f/1,75 (širokougaona) i 13 Mpx f/2,6 (2x zoom), kao i dvostruki blic, a napred jednu kameru od 8 Mpx f/2,0. 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading