Cooler Masterova nova podloga za miša je živopisna i funkcionalna

Autor: benchmark.rs, Republika

Razonoda

02.11.2017

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cooler Master svakako nje prva kompanija koja donosi podlogu za miša sa RGB osvetljenjem, a sigurno nije ni poslednja. Međutim, kompanija ne želi da najnoviji RGB Hard Gaming Mousepad prezentuje samo kao živopisnu podlogu, već ističe da u ovom slučaju veliku ulogu ima i teksturisana podloga sa niskim trenjem.

RepublikaFoto: youtube.com/randomfrankp
Tekst potpisa

- Nije sve u izgledu - RGB gejming podloga za miša je optimizovana i za najbolje performanse. Teksturisana podloga, sa niskim nivoom trenja, je specijalno dizajnirana i kalibrisana za preciznost optičkih i laserskih senzora miševa. Ovo omogućava da podloga ima performanse u rangu svog izgleda - ističu iz kompanije Cooler Master.

RGB Hard Gaming Mousepad ima dimenzije od 350 mm x 264 mm x 2 mm, težak je 808 grama, a u mestu ga drži pet velikih gumenih uložaka u dnu, kako bi se eliminisalo klizanje tokom intenzivnih gejming sesija. Tu je i aluminijumski držač u vrhu, koji obezbeđuje dobru konekciju između podloge i računara preko USB kabla.

Kada je osvetljenje u pitanju, postoji devet unapred postavljenih svetlosnih animacija i efekata. Cooler Master RGB Hard Gaming Mousepad je dostupan po ceni od 30 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading