Preuzmite popularne aplikacije na nove Huawei telefone uz Petal Search pretraživač

Autor:

Razonoda

28.09.2020

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavljanje Huawei pametnih telefona sa Huawei mobilnim servisima (HMS) označilo je početak nove ere u mobilnoj industriji. Poznata po inovacijama u pogledu performansi i dizajna telefona i pametnih uređaja, kompanija je uz HMS telefone otišla korak dalje i korisnicima predstavila AppGallery prodavnicu aplikacija, kao zvanični i najbezbedniji izvor za preuzimanje aplikacija na nove telefone. Prema najnovijim podacima, u proseku 230.000 Huawei korisnika u Srbiji preuzima aplikacije upravo preko ove platforme.

Foto: Promo

Sa preko 80.000 aplikacija integrisanih u AppGallery, ova prodavnica spada među tri najveće u svetu. Ipak, rešenje za nedostatak pojedinih aplikacija, kompanija je pronašla i predstavila u vidu Petal Search pretraživača.

Petal Search nudi Huawei korisnicima mogućnost preuzimanja velikog broja popularnih svetskih aplikacija. Uz njega, korisnici mogu preuzimati aplikacije, ali i pretraživati vesti, fotografije ili video zapise.

Petal Search objedinjuje različite prodavnice aplikacija, kao i zvanične web sajtove sa kojih se pojedine aplikacije mogu preuzeti. Prilikom pretrage, Petal Search nudi korisnicima mogućnost izbora odakle će je preuzeti. Zahvaljujući razvijenim bezbednosnim i sigurnosnim tehnologijama, podaci korisnika su bezbedni kao i izvori za preuzimanje aplikacija. AppGallery prodavnica aplikacija takođe je integrisana u vidžet i sve aplikacije koje su tu dostupne, pojaviće se na vrhu pretrage.

Telefoni Huawei P40 serije već poseduju ovaj pretraživač, koji se pojavljuje kao vidžet koji je integrisan na početnom ekranu telefona, pod nazivom Find apps & more, pa je samim tim pretraga još jednostavnija i brža.

Foto: Promo

Pokrenut Petal Search pretraživačem, Find Apps vidžet za pretraživanje aplikacija nudi alternativno iskustvo pretraživanja koje locira i objedinjuje informacije, pružajući najtačnije i najrelevantnije rezultate za svakog korisnika, kako bi se omogućila potpuno personalizovana upotreba pametnog telefona na svakodnevnom nivou.

Istražujte i na bezbedan i jednostavan način preuzmite svoje omiljene aplikacije na Huawei HMS telefone uz AppGallery i Petal Search pretraživač!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading