Izbrišite neželjene poruke na WhatsApp-u NAKON ŠTO IH POŠALJETE!

Autor: Republika

Razonoda

31.10.2017

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

WhatsApp je omogućio svojim korisnicima da izbrišu i povuku poruke nakon što ih pošalju. Opciju polako dobijaju svi korisnici nakon što je ona testirana tokom ove godine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Vaša omiljena aplikacija za komunikaciju sada još bolja

Korisnici mogu da izbrišu poruke u roku od sedam minuta nakon što ih pošalju, a one će u potpunosti nestati iz razgovora ili grupnih četova.

Za ovu opciju je potrebno da korisnici imaju najnoviju verziju aplikacije WhatsApp. Korisnici je polako dobijaju, a proces će trajati sedam dana.

Za brisanje poruka ćete dobiti novu opciju nakon što odaberete "delete", a to je "delete for everyone". To znači da će poruke biti uklonjene na vašem uređaju, ali i na uređaju osobe sa kojom komunicirate.

Ovo će biti korisna opcija za one koji greškom pošalju poruke, kao i za one koji to učine bez mnogo razmišljanja, pa se pokaju. WhatsApp upozorava da je još uvek moguće da opcija ne funkcioniše, kao i da osoba koja pokušava da izbriše poruku neće biti obaveštena o eventualno neuspelom brisanju.

Uz to, uživajte u novim smajlićima koje nudi WhatsApp nakon što ga ažurirate!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading