Gugl Hrom uvodi REVOLUCIJU - OVO možete da zakažete na svom telefonu bez problema

Autor: Tanjug, Republika

Razonoda

21.07.2020

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretraživač Gugl Hrom za Android će uskoro korisnicima omogućiti da kreiraju raspored preuzimanja sadržaja/ažuriranja, čime će se pregledač efektivno transformisati u "file download manager".

RepublikaFoto: pixabay.com
Gugl Hrom aplikacija

Nova funkcija će od korisnika tražiti informaciju o tome da li žele da se fajlovi preuzimaju po povezivanju na Wi-Fi ili određenog datuma, odnosno u određeno vreme. Ovo će biti od značaja za one koiji imaju restriktivne pakete kod provajdera, ili za one koji imaju neograničen protok u okviru određenog perioda tokom dana.

Iako funkcija kreiranja rasporeda za preuzimanje sadržaja trenutno nije dostupna u stabilnom Gugl Hrom buildu za Android, moguće ju je aktivirati u "Enable download later" polju u okviru Canary builda za Gugl Hrom 86.


Gugl Hrom je i dalje najpopularniji browser za Android, a Statcounter ističe da servis ima tržišno učešće od preko 60 procenata. Nova 'download later' funkcija će sigurno pomoći da se održi popularnost Hroma.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading