Ko je ukrao "ajfon" biće praćen i mora da vrati telefon

Autor: Tanjug, Republika

Razonoda

04.06.2020

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija "Epl" upozorila je pljačkaše koji su tokom nereda u Sjedinjenim Američkim Državama iz njenih prodavnica odneli mobilne telefone tipa "ajfon" da su ti uređaji praćeni elektronskim putem i da moraju biti vraćeni.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako navodi CNN, "Epl" onesposobljava telefone koji su ukradeni iz izloga njegovih prodavnica, čineći ih neupotrebljivim, a fotografije na kojima se može videti poruka kompanije namenjena pljačkašima pojavila se na društvenim mrežama ove sedmice.

"Eplove" prodavnice u Sjedinjenim Američkim Državama nedavno su počele da se otvaraju posle višemesečne obustave rada zbog pandemije korona virusa, ali su se prodajni objekti te kompanije u više gradova, uključujući Njujork, Filadelfiju i Vašsington, našli na meti vandala i lopova posle izbijanja protesta zbog smrti Afroamerikanca Džordža Flojda u Mineapolisu.

Osim o tome da su ukradeni telefoni onesposobljeni i praćeni, pljačkaši su u poruci informisani o tome u koje prodavnice treba da vrate odnete telefone, kao i da će o svemu biti obaveštene lokalne vlasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading