Tinder uveo novu opciju: Od sada ćete moći da se gledate preko video poziva

Autor: b92.rs, republika.rs

Razonoda

10.05.2020

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinder je objavio da će kasnije tokom godine objaviti veliku nadogradnju za svoju popularnu aplikaciju, i to će biti video pozivi. Ovo je ogromna nadogradnja, s obzirom da Tinder ima milione korisnika, i da video pozivi mogu biti vrlo korisni za sve njih.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Svi se trenutno pitaju kako će Tinder rešiti problem uznemiravanja i zloupotrebe kada se uvede video chat, navodi PC Press. Pretpostavlja se da rade na sistemu ranog otkrivanja uvredljivih slika. Korisnici će takođe morati da menjaju svoje navike, i da će video pozivi biti uobičajena stvar umesto tekstualnih poruka.

Iz kompanije su takođe objavili i statitističke izveštaje za prethodni period tokom epidemije Korona virusa, u kome je dostignut porast korišćenja ove aplikacije, i to kod žena mlađih od 30 godina, za ukupno 37%. Broj poruka u toku dana povećan je za oko 27%, gledajući globalno.

Iako ovi brojevi pokazuju pozitivan rast, primećen je pad broja korisnika u odnosu na februar, odnosno vreme pre krize. Kako se vanredne mere ukidaju, tako se primećuje i porast upotrebe aplikacije i razmena poruka u svim regionima sveta, zaključuje PC Press.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading