Radnici Majkrosofta žive SAN SVAKOG DETETA

Autor: telegraf.rs, Republika

Razonoda

15.10.2017

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike svetske kompanije, poput Google ili Apple, poznate su po tome što čine da se zaposleni na poslu osećaju kao kod kuće. Slična stvar je i sa Majkrosoftom, koji je radnicima obezbedio kućice na drvetu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Dečji san na javi

Gejtsova firma otišla je i korak dalje od standardne ponude besplatnih slatkiša, kancelarija ukrašenih umetničkim delima, PC-igrica, sportskih terena.

Neodoljivo simpatične kućice naime služe u poslovne svrhe, a njihova unutrašnjost opčiniće i one sa istančanim ukusom.

Kompanija je na svom blogu u petak objavila da je sagradila tri kućice na drvetu u okviru svog predstavništva u Redmondu u državi Vašington.

Kućice je osmislio Pit Nelson, voditelj emisije "Treehouse Masters"  koja se emituje na kanalu Animal Planet i sagrađene su ovog leta, a dok radovi nisu bili završeni, zaposleni su sve vreme nagađali o čemu se radi.

Svrha kućica je da zaposlene približe prirodi i pruže im lagodnije i opuštenije poslovno okruženje. Kućice su opremljene bežičnim internetom i električnim utičnicama, a jedna od njih takođe ima i kafeteriju. Sve imaju klupice, stolice na ljuljanje i kamine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading