Korisnici Ajfona se postideli kada su videli koliko su vremena proveli na telefonu

Autor: Mediji

Razonoda

03.04.2020

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno su korisnici iPhone uređaja dobili svoje nedeljne informacije o tome koliko vremena je ekran telefona bio uključen. Ovo je izazvalo mnoštvo novih objava na društvenim mrežama, ponajviše o "koronavirus efektu".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Sasvim logično, vreme provedeno uz mobilni telefon uvećalo se usled mera socijalnog distanciranja koje se preporučuju sa svih strana. Ljudi se sve više okreću društvenim mrežama i sličnim načinima da ostanu u kontaktu sa dragim osobama, piše Independent.

Zato su neki korisnici Tvitera podelili skrinšotove na kojima se vidi kako je korišćenje telefona skočilo za više od 200% od ulaska u samoizolaciju, pa su prokomentarisali da se osećaju "posramljeno".

Dok jedni smatraju kako bi trebalo da isključimo ovakva obaveštenja kako se ne bismo još i oko toga dodatno stresirali, drugi tvrde kako su im baš ona "otvorila oči", pa su odlučili da se odmore od svojih uređaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading