Šoping iz karantina! Hoćete u kupovinu, ali ovo morate znati!

Autor: glossy, republika

Razonoda

23.03.2020

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naučno je dokazano da svaka kupovina popravlja raspoloženje!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

O da. Upravo tako. Koliko puta ste svoje neraspoloženje rešavale dobrim šopingom? Tačno je da su nam sada dostupne mnoge stranice raznih brendova na kojima modne komade jednim klikom pozivamo na kućnu adresu. Priznajemo da je ta opcija u današnjem ludom i brzom tempu života zaista znatno olakšala kupovinu.

Budući da je pandemija virusa zabrinula mnoge zemlje, pitate se koliko je bezbedno da sebi obezbedite sitnicu vašeg omiljenog brenda online putem?

Izolacija u svakom smislu utiče na raspoloženje, ljudi nažalost tada shvataju koliko se sreća krije u svakodnevnim sitnicama, pa zašto sebe na trenutak ne učinite zaista srećnim?

Na vama je odlučite, ali činjenica je da je mnogo webshopova nastavilo sa radom, kao i da se moraju pridržavati svih propisanih mera kada je reč o higijenskim uslovima.

Takođe, ako brinete da vam određeni paket može preneti virus, jer mnogi lekari tvrde da se on može zadržati na površinama i do 10 dana, ostavite svoj paket i ne dirajte ga neko vreme. Pri preuzimanju, zaštite se maskom i rukavicama, kutiju od paketa odmah bacite i operite ruke.

Što se tiče vremena porudžbine, postoji mogućnost da ćete čekati više nego obično, a zatvaranje granica se ne odnosi na kamione sa robom. Svako ko vam dostavlja narudžbinu, takođe bi trebalo da nosi zaštitu.

Ukoliko se odlučite za online šoping, potrudite se da to bude siguran šoping.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading