Android motor na Harli Dejvidsonu

Autor: PC Press, Republika

Razonoda

17.03.2020

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Android Auto je poslednjih godina postao obavezni deo većine automobila. Ali situacija sa motorciklima je bila potpuno drugačija. Međutim, zahvaljujući Harli Dejvidsonu to će se izgleda promeniti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Android motor?

Naime, ovaj poznati proizvođač motorcikala najavio je da planira da će neke od svojih postojećih modela "obogatiti" sa ovim operativnim sistemom. Ovo se odnosi na modele Touring, Trike i CVO koji su proizvedeni od 2014. godine i koji poseduju kompanijski Boom! Box GTS infotainment sistem. Korisnici će moći da ga sami, ili uz pomoć ovlašćenih dilera nadograde na Android Auto. Za modele koji nemaju Boom! Box GTS, Harli Dejvidson će ponuditi upgrade u obliku neophodnih uređaja koji će obezbediti istu funkcionalnost.

Takođe, ovaj proizvođač planira da, počev od sledeće godine, u pomenutim modelima motorcikala standardno ugrađuje Android Auto. To će vlasnicima ovih motorcikala omogućiti da koriste Gugl Maps, Asistent i da kontrolišu reprodukciju muzike, dok god su konektovani sa svojim telefonom na infotainment sistem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading