BUDUĆNOST JE STIGLA: Sa ovim slušalicama postajete POLIGLOTA

Autor: telegraf.rs, Republika

Razonoda

07.10.2017

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Google je došao de fantastične ideje. Izumeo je slušalice koje vam prevode sa čak 40 jezika. Postavlja se samo jedno pitanje: kako će sve ovo uticati na svet?!

Kako bi ugrozio Apple-ovu dominaciju na tržištu bežičnih slušalica, Google je svoj novi gedžetopremio sa tehnologijom za prevođenje 40 različitih jezika u realnom vremenu.

Slušalice Pixel Buds moći će da rade pet sati na jednom punjenju, a budući da dolaze s posebnom kutijicom za punjenje, vreme rada se može povećati na nešto manje od 24 sata.

Pixel Buds biće dostupne u tri neobično nazvane boje - nekako plavoj, samo crnoj i očito beloj- a koštaće 159 dolara. Slušalice se mogu naručiti već danas, a svi koji ih kupe dobiće ih u novembru.

Mogućnost prevođenja u realnom vremenu zvuči zaista impresivno, međutim postavlja se pitanje kako će ta mogućnost funkcionisati na bučnim ulicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading