(VIDEO) BOLESNO: Da li biste igrali ovu igricu u kojoj kineski kuvar JURI I UBIJA MAČKE?

Autor: b92.net

Razonoda

02.10.2017

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kontroverznoj video-igrici igrači se nalaze u ulozi kineskog kuvara koji juri i ubija mačke zbog mesa, pritom se trudeći da ne bude deportovan.

RepublikaFoto: youtube.com/Big-O-Tree Games
Ko bi igrao ovakvu igricu?

Igricu je napravila kompanija Big-O-Tree čiji je slogan “politička korektnost je jako dosadna“ u kojoj igrači pokušavaju da „ubiju“ što više mačaka i pomognu kuvaru da izbegne policiju. 

- O, ne. Policija je došla da deportuje tvoje radnike - navodi se u igrici, a to je ujedno i trenutak kada kuvar mora da ih podmiti. 


Osim nasilja nad životinjama i podmićivanja, promoviše se i kockanje u restoranu. Budući da je javnost oštro reagovala na igricu koja je prvenstveno namenjena deci, oglasila se i kompanija. 

- Naša igrica je satirična i komična, a na njeno stvaranje su uticali klasični politički inkorektni projekti na kojima smo odrasli, poput ’South Parka’, ’All in the Family’, ’Stanford & Son’, ’Family Guy’, ’Simpsons’ i ’Chappelle’s Show’. Takođe, slušamo i Džej-Zija. Igrica nikako ne oslikava kinesku kulturu - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading