"Epl" besplatno menja baterijska kućišta za Ajfon!

Autor: pcpress.rs

Razonoda

13.01.2020

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi Ajfon korisnici iskusili su problem sa dodatnim pametnim baterijskim kućištima, pa je "Epl" odlučio da besplatno izvrši njihovu zamenu. Ovaj program zamene odnosi se na baterijska kućišta proizvedena između januara i oktobra 2019. godine i to za modele Ajfon XS, Ajfon XS Max i Ajfon XR.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pri tome, neće sva kućišta moći da se zamene besplatno – to se odnosi samo na primerke koji neće da se pune kada se priključe na punjač, ili kod koja neće da dopunjavaju Ajfon na koji su priključena.

S obzirom da ova kućišta sa punjačima koštaju oko 130 dolara, jasno je da su kupci koji su imali probleme bili u najmanju ruku razočarani, ili besni. "Epl" naglašava da korisnicima ni na koji način nije ugrožena bezbednost, kao i da će biti pokriveni i budući problemi sa ovim kućištima. Naime, kompanija je najavila da će program trajati dok god bude trebalo, odnosno korisnici će moći da ih zamene sve dok neispravna kućišta imaju manje od dve godine od trenutka kupovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading