(VIDEO) Tvin Piks postaje igrica u virtuelnoj realnosti

Autor: PC Press, Republika

Razonoda

26.12.2019

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Lynch se udružio sa kompanijom Collider Games, a kako bi udruženim snagama Twin Peaks preveli u virtuelnu realnost.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Televizijska serija koja se pojavila 1990. godine, i gledaocima donela misteriju koja obavija slučaj Laure Palmer, stekla je ogroman broj obožavatelja, pa se 2017. pojavio i nastavak koji je zaokružio priču. Twin Peaks franšiza sada nastavlja da raste, pa se spekuliše o novom serijalu, a tu je i igra osnažena virtuelnom realnošću. Igrači tokom igre posećuju kultne destinacije iz serije, na prvom mestu slavnu Crvenu sobu. Cilj igre je da se pomogne agentu Cooperu i Gordonu Coleu u rešavanju ubistva Laure Palmer, a da bi se to postiglo neophodno je da se reši serija slagalica, te da se tako otključa svaki sledeći nivo koji je građen u escape room stilu.

Igra je već dostupna na Steam-u za Oculus Rift, Vive i Valve Index, a očekuje se da kasnije stigne i na Oculus Quest i PlayStation VR.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading