Oduševiće vas nove mogućnosti: WhatsApp uvodi 3 promene!

Autor: Republika

Razonoda

18.12.2019

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna platforma za komunikaciju WhatsApp svojim korisnicima, kojih ima oko 1,5 milijardi širom sveta, poslednjim ažuriranjem nudi tri promene.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Podsetnici, pozivi na čekanju i dodatno upravljanje grupnim razgovorima su najvažnije promene nove verzije koju je kompanija čiji je vlasnik Facebook objavila prošle nedelje.

Podsetnici

U skladu sa sporazumom o partnerstvu s popularnom aplikacijom Any.do postignutom prošle nedelje, WhatsApp sad nudi mogućnost korisnicima da kreiraju i primaju podsetnike.

Da bi koristili ovu funkciju, korisnici treba da imaju račun na obe platforme i da ih povežu. Tada mogu da postavljaju podsetnike pisanjem na šta ih treba podsetiti i definisati vremensko razdoblje.

Poziv na čekanju

Zahvaljujući poslednjem ažuriranju korisnici će biti u mogućnosti da dobiju obaveštenje o pozivu dok su razgovarali s nekim drugim.

Prethodno, aplikacija nije obaveštavala korisnike o drugom pozivu.

Sad korisnici mogu da prihvate ili da odbace novi poziv koji primaju tokom drugog razgovora.

Upravljanje grupnim razgovorima

Korisnici WhatsAppa sada mogu da kontrolišu ko će ih dodati u grupne razgovore i izbeći da budu dodati u neželjene grupe.

Takođe, mogu da izaberu između opcija "svi, moji kontakti, moji kontakti osim…", u skladu s postavkama privatnosti. Ostali će moći jedino da pošalju pozivnice za grupu, koju korisnik može da prihvati ili da odbaci.

Osim toga, aplikacija za komuniciranje nakon poslednjeg dana ove godine neće raditi na starijim modelima pametnih telefona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading