Ako razbijete iPhone 8 čeka vas pakao!

Autor: Republika

Razonoda

26.09.2017

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

iPhone 8 je konačno počeo da se prodaje, a zajednica iFixit već je rastavila ovaj telefon kako bi otkrila koliko je teško popraviti uređaj u slučaju kvara.

Foto: youtube.com/iFixit Video
Kompanija Apple potvrdila je da će popravka staklene pozadine biti skuplja od popravke ekrana

Analiza unutrašnjih komponenti otkrila je kako je "osmica" dosta slična iPhone-u 7, ali i da nikako ne želite da razbijete staklenu pozadinu na novom modelu.

Apple tvrdi da je staklo na pozadini uređaja izuzetno otporno, piše "The Verge", ali će tek korisnici dati sud koliko je ono zaista izdržljivo kada telefon bude počeo da im ispada iz ruku. Kompanija Apple potvrdila je da će popravka staklene pozadine biti skuplja od popravke ekrana, piše telegraf.rs.

Razlog zbog kojeg je teško popraviti razbijenu staklenu pozadinu je taj što je ispod privčršćeno kolo za bežično punjenje.

iFixit je iPhone-u 8 dao rank šest, što je za jedan manje od "sedmice". Primera radi, Galaxy Note 8 dobio je rank četiri, dok je Essential Phone dobio rank jedan kao najteži telefon za popraviti.

Pogledajte video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading