Četkica za zube sa veštačkom inteligencijom! Šta sad, ne moramo kod zubara?

Autor: PC Press, Republika

Razonoda

30.10.2019

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oral-B je lansirao novu električnu četkicu za zube, a pod imenom Oral-B Genius X, i tako polje oralne higijene približio budućnosti u kojoj će korisnici moći da komuniciraju sa svim objektima koji se koriste u svakodnevnom životu.

RepublikaFoto: youtube.com/ Electric Teeth
Nova četkica ima mnoge mogućnosti

Naime, četkica stiže sa dodatkom u obliku veštačke inteligencije, zahvaljujući čemu korisnik može da dobije informacije o tome da li ispravno pere zube. Četkica se uz pomoć Bluetooth konekcije povezuje sa odgovarajućom aplikacijom na pametnom telefonu, koja prikazuje koliko je vremena proteklo od početka pranja, te vodič koji korisnika upućuju na zubna mesta koja zahtevaju više pažnje. Oral-B koristi senzore preko kojih se utvrđuje kada četkica vrši preveliki pritisak na zube i desni, te da li je svakom delu posvećeno dovoljno pažnje. Prikupljeni podaci se potom šalju na aplikaciju, zahvaljujući čemu korisnik dobija precizan vodič za pravilno pranje zuba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading