ČISTA DESETKA U DVE VELIČINE - Novi Samsung Note podigao lestvicu

Autor:

Razonoda

31.08.2019

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samsung Galaxy Note 10 stigao je u Srbiju pre desetak dana i za ovo vreme pobrao sve simpatije. Za razliku od prethodnika, možda i najveća prednost je to što dolazi u dve veličine i pod dva imena - Galaxy Note10 i Galaxy Note10+.

Foto: Promo foto

Ono što se pokazalo kao evidentno na prvi pogled je dizajn koji zadovoljava potrebe najzahtevnijih poslovnih korisnika, kao i kreativaca, omogućavajući im da dostignu svoj maksimum u svakodnevnim izazovima. Vrhunski, nagrađivani Dynamic AMOLED displej, kamera profesionalnog ranga, poboljšana S Pen olovka, super brzo punjenje i neverovatna konektivnost uređaja garantuju korisnicima da će biti na visini zadatka. Bilo da hvataju beleške na poslovnom sastanku, montiraju kreativni video ili jednostavno pretražuju internet.

Foto: Promo foto

Galaxy Note10 i Note10+ sadrže najnapredniji spoj hardvera i softvera među današnjim pametnim telefonima, donoseći najveći i najkvalitetniji Dynamic AMOLED ekran sa HDR10+ sertifikatom i dinamičkim preslikavanjem tonova. To čini da fotografije i video materijali budu svetliji nego na prethodnim Note uređajima i da sadrže neverovatan, širok spektar boja.

Foto: Promo foto

Kamera novih Galaxy Note10 uređaja korisnicima pruža priliku da snimaju video profesionalnog kvaliteta, bez potrebe da sa sobom nose bilo kakvu dodatnu opremu. Video editor omogućava montiranje snimaka uz pomoć S Pen olovke, tako da umesto da stalno klikću kako bi pregledali i editovali snimak, korisnici mogu precizno da odaberu tačan trenutak koji žele da iseku.

Foto: Promo foto

Softverske inovacije koje nova Galaxy Note10 serija donosi, poslovnim korisnicima daje još veći stepen kontrole nad njihovim projektima, uz povećanu produktivnost i efikasnost. Galaxy Note10 donosi moćnu inovaciju uz pomoć redizajnirane S Pen olovke. Sada, korisnici mogu da hvataju beleške i da automatski konvertuju svoj rukopis u digitalni tekst uz pomoć Samsung Notes aplikacije, kao i da ga eksportuju u čitav niz formata, uključujući Microsoft Word.

Foto: Promo foto

Naime, Galaxy Note10 integriše vezu sa Windows direktno u Quick Panel aplikaciji. Jednim klikom, korisnici mogu da se povežu sa njihovim Windows 10 računarom. Tamo mogu videti notifikacije, slati i primati poruke i pregledati fotografije bez gledanja u telefon, u skladu sa potrebama savremenih potrošača koji tragaju za neometanim i neograničenim iskustvom konektivnosti između njihovih uređaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading